M&A Director en M&A Awards winnaar Ivo Lurvink spreekt tijdens de M&A en CFO Community Nieuwjaarsborrel op 17 januari

Waar liggen kansen in M&A en Private Equity in 2013? Wie is bezig met welke deal? Je hoort het op de M&A en CFO Community Nieuwjaarsborrel op donderdag 17 januari (18.00 -20.00) bij Stibbe in Amsterdam. De kersverse M&A Awards winnaar Ivo Lurvink van ING zal een presentatie houden over de recente track record en cross-border M&A bij ING. Proost op een succesvol 2013 met meer dan 200 dealmakers uit de M&A Community en CFO's uit de CFO Community.
Ivo Lurvink, Head of Group Acquisitions and Divestments bij ING en winnaar van de M&A Awards 2012 voor Best M&A Director, zal een presentatie houden over de recente deals van ING Groep wereldwijd en best practices bij cross border M&A transacties. Sinds augustus 2012 zijn er bij ING een aantal transacties aangekondigd: ING Direct Canada, ING Direct UK, het belang in Capital One, de verzekeringsactiviteiten in Maleisië, de verzekeringsactiviteiten in Hong Kong, Macau en Thailand, het belang in een Chinese vermogensbeheerder en de vermogensbeheeractiviteiten in Thailand. Dit alles voor een gecombineerde totaalopbrengst van ongeveer 7,5 miljard euro.
 
Alhoewel er nog een aantal Aziatische verzekeringsactiviteiten in de etalage staan, is Lurvink ook volop bezig met de voorbereidingen voor een IPO van de verzekeringsactiviteiten in de VS en in Europa met als mijlpaal de in november ingediende registratie voor een beursgang van de Amerikaanse activiteiten. 
Als lid van de M&A Community en CFO Association is deelname gratis. Meld je direct aan.
150 M&A en Private Equity professionals bij elkaar
De animo voor de M&A Cafés is groot en groeit. Kom bijna maandelijks in contact met meer dan 150 dealmakers van bedrijven als AAC Capital, ABN AMRO, Achmea, Allen & Overy, Alvarez & Marsal, Aon, Baker & McKenzie, Banning, BNP PARIBAS, Citigate First Financial, DataroomServices.nl, De Breij Evers Boon, Dijkstra Voermans, Dutch Capital Group, Ebbinge, Eversheds, Freshfields, Gilde, Heartstream Group, Hill+Knowlton, Holland CF, Houthoff Buruma, ING, Intermediate Capital Group, JP Morgan, Kneppelhout & Korthals, KPMG, Legadex, Lexence, Lombard Odier, Loyens & Loeff, Marsh, Mazars, Montagu Private Equity, Nauta Dutilh, NIBC, Nimbus, Norton Rose, Rabobank, Rothschild, Royal Haskoning, Stibbe, Simmons & Simmons en Van Doorne.
Gerelateerde artikelen