M&A Awards 2023: Stem nu op jouw favoriete jonge talenten

Tijdens de M&A Awards 2023 worden in drie categorieën awards aan jonge talenten toegekend.

Op donderdag 14 december wordt tijdens de M&A Awards 2023 bekend wie de Best Young M&A Advisor, Best Young M&A Lawyer en Best Young Private Equity Manager 2023 zijn.

Lees nu: Genomineerden bekend M&A Awards 2023

In de drie categorieën zijn de afgelopen maanden via MaAwards.nl en MenA.nl vele pre-nominaties ingediend. Veel dank namens de redactie en de verschillende jury’s. De redactie heeft na uitgebreid beraad negen genomineerden in de categorie Best Young M&A Advisor genomineerd, tien in de categorie Best Young M&A Lawyer en zes in de categorie Best Young Private Equity Manager.

Best Young Talent
De genomineerde talenten zijn allemaal getalenteerde professionals (t/m 35 jaar) met minimaal drie tot maximaal acht jaar ervaring in het M&A-vak en een bewezen trackrecord van deals op Dealmaker.nl. De ideale winnaar levert een sterke bijdrage aan het team, reageert snel en werkt goed samen met teamleden, opdrachtgevers en andere stakeholders. Het ideale jonge talent is leergierig, levert superieure prestaties en wordt beschouwd als een rijzende ster in zijn vakgebied.

De eindscores worden voor 75 procent bepaald door de jury en voor 25 procent door stemmen. Stem nu via onderstaande buttons op jouw favoriete talent. Je kunt tot en met 4 december stemmen op één talent per categorie.

Gerelateerde artikelen