Meer kennis, meer deals op de nieuwe site van de M&A Community

Nieuws over deals, dealmakers en M&A trends vindt u op de gloednieuwe site van de M&A Community MenA.nl. De site gaat van start met updates over de grote dealklappers van afgelopen week. Alle stakeholders bij de overname van Bol.com, private equity manager Antoine Boelen over de eerste zorgdeal van Rabofonds Rapar en de dealmakers van Cornerstone Partners over de overname van Dura Vermeer.
In de hoofdartikelen op de site gaat de redactie in op de dealmakers bij Nederlandse topdeals. In de rubriek Dealflash worden korte updates gegeven over ontwikkelingen op de overnamemarkt, waar het geld zit en welke partijen op overnamepad zijn. Alle carrièrestappen van dealmakers komen terug in de rubriek Entries & Exits.
Nu vindt u op de site nieuws en updates over deals, dealmakers en trends. Binnenkort wordt de site uitgebreid met een fusie- en overnamedatabank met intelligence over de Nederlandse overnamemarkt en alle stakeholders die er een rol in spelen. Deze kennis is toegankelijk voor alle M&A Community Leden. Kijk voor meer info op http://dev.mena.nl/community/over
Gerelateerde artikelen