Meer kennis en meer deals met de M&A Database

De M&A Community biedt nog meer kans op kennis en deals. Begin maart kwam de site MenA.nl online. Deze week is de site uitgebreid met de online M&A Database. Hiermee hebben leden van de M&A Community toegang tot league tables, dealinformatie en dealmakers. Dit wordt dè dealdatabase van Nederland waar dealmakers zelf hun dealinformatie delen. Uiteraard wordt alle informatie gecontroleerd door een deskundige redactie.
Niemand wordt in de M&A Database overgeslagen. Alle deals van corporate finance adviseurs, advocaten, bankiers, private equity managers, fiscalisten, pr-adviseurs, debt advisors en meer worden toegevoegd aan de M&A Database van MenA.nl. Van deals worden volledige dealteams opgenomen. Niet alleen de partners en directors komen aan bod, maar ook de associates en analisten. 
Binnen de M&A Database kunnen meerdere league tables worden gemaakt. De bekende league tables van M&A Advisors gesorteerd naar aantal en waarde deals, maar ook bijvoorbeeld midmarket league tables, league tables van partners, league tables van fiscalisten en league tables van junioren.
M&A Communityleden kunnen de dealinformatie op iedere gewenste manier opvragen. Bijvoorbeeld alle deals in een bepaalde periode, in een bepaalde sector of deals in de midmarket. Ook kan de bezoeker alle deals opvragen van een adviesbedrijf, een gekozen zakenbankier of een Nederlands beursfonds. De flexibiliteit is groot.  
 
Zelf deals aanleveren 
 
M&A Communityleden kunnen zelf deals aanleveren. Via een handig online dealformulier kunnen leden van de M&A Community hun eigen deals inzenden. De deals worden gecontroleerd door de redactie en kunnen vliegensvlug worden toegevoegd aan de M&A Database.  
Dankzij deze nieuwe uitbreiding krijgen leden van de M&A Community een beter inzicht in de Nederlandse M&A markt. In combinatie met de toegang tot de M&A Café’s, de Masterclasses en het M&A Magazine hebben leden meer kennis en doen ze meer deals. 
Geef u hier op om lid te worden van de M&A Community. Bent u al lid maar heeft u geen inloggegevens? Vul dan ook het formulier in en geef aan dat u lid wil worden van de M&A Community.
 
 
Gerelateerde artikelen