Maurice van Tilburg vertrekt bij Techleap.nl

Laatst gewijzigd: 28 juli 2023 10:39
Na bijna vier jaar bij Techleap.nl draagt Maurice van Tilburg zijn rol als managing director binnenkort over.

Techleap.nl is dankbaar voor alles wat Maurice voor de organisatie en de techsector heeft gerealiseerd.

Het Techleap.nl team bereikte onder leiding van Van Tilburg indrukwekkende mijlpalen. Waaronder de implementatie van de COL-regeling, het opzetten van BOLD, een gemeenschap van scale-up founders, en de lancering van het Pole Position initiatief. Ook de totstandkoming van Dealterms, het Diverse Leaders in Tech programma, de jaarlijkse State of Dutch Tech en het naar Nederland halen van het Nato Innovatiefonds zijn enkele mijlpalen.

Maurice van Tilburg start per 15 september als directeur van de directie Nationaal Groeifonds bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

“Maurice’s bijdrage en leiderschap zijn onmisbaar geweest voor het succes van Techleap.nl, waarbij zijn ervaring met softwareontwikkeling en zijn rol als CEO van Euronext heel waardevol waren”, aldus Constantijn van Oranje, Special Envoy van Techleap.nl “Maurice heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een krachtige organisatie met een sterke focus. Daarmee heeft Techleap.nl alle middelen in handen om het Nederlands tech-ecosysteem verder te laten groeien.”

Lees ook: Maurice van Tilburg (Techleap.nl): ‘Pensioenfondsen investeren veel te weinig in tech’

Gerelateerde artikelen