Marlieke Berkman verlaat Hill + Knowlton voor Kempen

Marlieke Berkman heeft onlangs communicatieadviesbureau Hill + Knowlton Strategies verlaten. Haar nieuwe werkgever is Kempen & Co waar ze per 15 april in dienst is getreden.

Bij Kempen & Co is Marlieke Berkman aan de slag gegaan als projectmanager binnen Capital Management. In een reactie geeft Berkman aan toe te zijn aan de volgende stap in haar carrière. Met plezier kijkt ze terug op haar tijd bij het Amsterdamse PR-kantoor. "Het is absoluut een heel mooi bedrijf om voor te werken. Goede sfeer, mooie klanten en uitdagende projecten met gedreven collega’s die de beste zijn in hun vakgebied". 

Fokker
De afgelopen vijfenhalf jaar maakte Berkman deel uit van diverse communicatieadviesteams bij Hill + Knowlton. Zo werkte ze onder meer mee aan de beursgang van TakeAway, de overname van Media Groep Limburg door het Belgische Mediahuis en de verkoop van Fokker Technologies aan het Britse GKN Aerospace.

Over die laatste deal zei ze onlangs in M&A Magazine: "Het feit dat het communicatie en stakeholdermanagement-programma uiteindelijk hebben geleid tot acceptatie van deze overname onder een brede stakeholdergroep maakt dat ik terugkijk op een heel mooie deal!”

 

Gerelateerde artikelen