Main voegt Pro4all en PMG samen

Nieuwe bouwsoftwaregroep door combinatie Pro4all en PMG. 

Pro4all en PMG kondigen een 'strategische combinatie' aan, waardoor een nieuwe Europese bouwsoftwaregroep ontstaat. De combinatie met PMG is de eerste stap in de internationale buy-and-build strategie van Pro4all sinds het management samenwerkt met software-investeerder Main Capital Partners.

De gecombineerde groep krijgt een gediversifieerd klantenbestand van meer dan 1.000 bouw- en vastgoedpartijen. De organisaties zien mogelijkheden voor een sterk en uniek gecombineerd productaanbod dat goed gepositioneerd is om de bouwsector verder te digitaliseren. Ook hoopt de combinatie – die nu sterk is vertegenwoordigd in de Benelux en DACH-regio – uit te breiden naar andere Europese landen. Momenteel werken er 100 mensen.

Sjoerd Aarts, Partner van Main Capital Partners en Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Pro4all: “Wij geloven enorm in het samenvoegen van gedreven en gepassioneerde ondernemers om innovaties te versnellen in het voordeel van hun klanten. Met PMG en Pro4all combineren we twee organisaties die allebei bekendstaan om hun vaardigheden en expertise binnen hun respectievelijke domeinen in de bouw- en vastgoedsoftwaremarkt. Dit resulteert in een sterke fundering voor verdere Europese uitbreiding.”
 

Gerelateerde artikelen