M&A team Taxand stapt over naar EY

Het M&A team van Taxand is per 1 november overgestapt naar het Transaction Tax team van EY.

Het gaat om Marc Sanders (partner), Frank Buitenwerf (associate partner), Roos Jongeneel (manager) en Timo Boon (senior). Het team zal zich bij EY bezig houden met belastingadvies over M&A deals met een speciale focus op Nederlandse private equity.

"Het gaat echt om een nieuwe uitdaging en een volgende stap", zegt Sanders tegen Mena.nl. "Belastingadvies is steeds ingewikkelder en specialistischer geworden en bij EY zijn er meer specialisten. Daardoor zijn er meerdere bloedgroepen die samen kunnen werken voor onze klanten."

Sanders heeft meer dan 18 jaar ervaring in (internationale) belastingadvisering bij Andersen, Deloitte en Taxand en is gespecialiseerd in het adviseren van corporates en private equity fondsen ten aanzien van M&A deals. Hij heeft voor Deloitte een aantal jaar in New York gewerkt. Hiervoor was hij bestuurder van Taxand Nederland en Taxand Global.

Buitenwerf heeft meer dan tien jaar ervaring opgedaan bij Deloitte en Taxand ten aanzien van internationale belastingadvisering en M&A. Jongeneel was vorig jaar genomineerd voor de M&A Young Talent Award en heeft meer dan zeven jaar ervaring bij Taxand. Ook Boon was onderdeel van het M&A team van Taxand.

 

Gerelateerde artikelen