Loyens & Loeff benoemt vijf nieuwe partners

Loyens & Loeff, advocaten, belastingadviseurs en notarissen heeft Michiel Beudeker, Roel Fluit, Steven Lucas, Anne-Marie Nicolas en Marc Wiggers tot partner benoemd per 1 januari 2018. Met de toetreding van deze vijf partners komt het aantal partners per 1 januari 2018 wereldwijd op 110.

Michiel Beudeker (1981), fiscalist, is werkzaam binnen de praktijkgroep Investment Management van Loyens & Loeff in Amsterdam. Michiel richt zich op de fiscale advisering van fondsmanagers in West-Europa, met name in Nederland, Londen en Italië, bij het formeren van private equity fondsstructuren in Luxemburg en Nederland. Michiel heeft specifieke fiscale expertise op het gebied van partnerships, een onderwerp waar hij regelmatig over doceert en publiceert. Michiel is ook de drijvende kracht achter het Loyens & Loeff Italy Region Team. Klanten waarderen Michiel vanwege zijn pro-activiteit, scherpte en pragmatische insteek.

Roel Fluit (1982), advocaat, is werkzaam binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames, (inter)nationale  joint ventures en private equity transacties. Een van zijn kwaliteiten is zijn vermogen om complexe juridische vraagstukken snel te kunnen vertalen in praktische, doelgerichte en werkbare oplossingen. Die kwaliteit, gecombineerd met de manier waarop hij steeds “24/7 on the ball” is, wordt door zijn klanten erg gewaardeerd. Dit heeft geresulteerd in een trouwe groep aan cliënten en verwijzers die Roel beschouwen als hun “trusted adviser”. Doordat hij in de Verenigde Staten heeft  gewerkt en gestudeerd, is hij veelvuldig betrokken bij trans-Atlantische M&A transacties.
Roel was in de race voor de M&A Award Best Young M&A Talent 2017, lees hier zijn pitch

Steven Lucas (1978), advocaat, is werkzaam binnen de praktijkgroep Vastgoed. Steven is gespecialiseerd in residentieel vastgoed en projectontwikkeling. Hij heeft in de afgelopen jaren een indrukkende trackrecord op residentiële transacties opgebouwd en mag meerdere toonaangevende woningbeleggers tot zijn cliënten rekenen. Cliënten prijzen hem als een onvermoeibare dienstverlener, die door zijn feitenkennis en inlevingsvermogen voor ieder juridisch probleem een bekwame oplossing aandraagt. Voor zijn dienstverband bij Loyens & Loeff heeft Steven enkele jaren als bedrijfsjurist gewerkt bij een Nederlandse institutionele vastgoedbelegger.

Anne-Marie Nicolas (1978), advocaat die is toegelaten tot de balie van Luxemburg en New York, is lid van de praktijkgroep Bank en Financiën in Luxemburg. Anne-Marie treedt op voor financiële instellingen, bedrijven en private equity-investeerders in verschillende soorten grensoverschrijdende financiering en schuld (her) structurering. Ze adviseert ook regelmatig over kwesties op het gebied van regelgeving, insolventie en corporate governance. Klanten waarderen haar flexibele en multiculturele aanpak, evenals haar uitgebreide kennis van de Luxemburgse markt en haar ervaring als hoofd van de afdeling corporate and finance law van EMEA in een industriële groep die op de NYSE genoteerd staat. Anne-Marie spreekt en doceert geregeld over juridische en marktonderwerpen.

Marc Wiggers (1979), advocaat, is werkzaam binnen de praktijkgroep Mededinging & Overheid. Marc is gespecialiseerd in het Nederlands en Europees mededingingsrecht en zorgrecht. Hij procedeert en adviseert over de toepassing van de mededingingsregels (kartelverbod, verbod van misbruik van machtspositie en concentratietoezicht) en het algemene zorgregulatoire kader (toezicht en compliance). Marc richt zich daarbij ook op internal investigations. Cliënten waarderen zijn no-nonsense approach en beschouwen hem als een belangrijke sparringpartner. Marc is gepromoveerd op het toezicht van de ACM en de NZa. Hij is hoofddocent aan de Grotius Academie, geeft lezingen en publiceert veelvuldig in vaktijdschriften.

Willem Jarigsma, Managing Partner Loyens & Loeff: “Onze nieuwe partners zijn vanzelfsprekend erg goed in hun vak. Wat hen daarnaast kenmerkt is dat zij de samenwerking tussen onze verschillende disciplines en kantoren, een van onze belangrijkste waarden, dagelijks met veel enthousiasme in de praktijk brengen. Hun bevlogenheid om onze cliënten, in een in toenemende mate complexe, internationale wereld, proactief zowel op fiscaal als op juridisch gebied te adviseren, brengen zij met veel energie over binnen hun teams. Ik feliciteer hen van harte met hun benoeming.”

Gerelateerde artikelen