Lexence breidt ondernemingsrechtpraktijk uit met counsel Marieke Kolsters

Marieke Kolsters is per 1 september jl. als counsel aangesloten en versterkt daarmee het ondernemingsrecht team.

Marieke, counsel en senior kandidaat-notaris, heeft brede ondernemingsrechtelijke ervaring met zowel corporate advisering als transactiewerk. Marieke’s dagelijkse praktijk omvat onder meer het begeleiden van M&A en PE transacties, (grensoverschrijdende) corporate restructuring en advisering over/structurering van managementparticipaties. Daarnaast is Marieke gespecialiseerd in governance van instellingen met een maatschappelijke doelstelling zoals zorginstellingen, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen.

Marieke Kolsters: “Met mijn overstap naar Lexence omarm ik het ondernemerschap in een stimulerende omgeving met gelijkgestemde specialisten. Lexence biedt mij de kans om de corporate notariële praktijk uit te bouwen, commerciële grenzen te verleggen en dit met oog voor mijn kennis van governance van instellingen met een maatschappelijke doelstelling.”

Marieke rondde in 2004 de studie Notarieel recht aan de Universiteit Utrecht af en voltooide in 2013 de specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie, Radboud Universiteit (cum laude).

Gerelateerde artikelen