League tables week 24: Loyens & Loeff nieuwe nummer 1. Stibbe, Morgan Stanley en ABN AMRO blijven aan kop

Advocatenkantoor Loyens & Loeff neemt de nummer één positie over van De Brauw Blackstone Westbroek in de league table Legal Advisory gesorteerd op aantal deals. Stibbe blijft in dealwaarde nummer één. Bij de zakenbanken verandert er niets. Morgan Stanley en ABN AMRO staan net als vorige week op de eerste plaats.

De aangekondigde beursgang van chemicaliëndistributeur IMCD heeft deze week de grootste impact op de league tables. Advocatenkantoor Loyens & Loeff adviseert verkoper Bain Capital. Ook maakte het kantoor haar betrokkenheid bij eerdere deals dit jaar bekend. Het kantoor staat nu met 25 deals op de eerste plaats.

Zakenbank Rothschild is M&A adviseur van IMCD. Desondanks leidt de deal niet tot een top 10 positie in de league tables. De zakenbank staat dit jaar op drie deals met een totale geschatte dealwaarde van 580 miljoen euro. Net niet genoeg voor de top 10.  

De league tables van MenA.nl zijn gebaseerd op de M&A Database. Nederlandse deals boven de 5 miljoen euro tellen mee. Stuur deals in via het online dealformulier.

M&A ADVISORY WAARDE DEALS

 M&A ADVISORY AANTAL DEALS
LEGAL ADVISORY WAARDE DEALS

LEGAL ADVISORY AANTAL DEALS 

Gerelateerde artikelen