League tables 2016: PwC support de meeste deals met de grootste waarde

PwC gaat dubbel aan kop in de league tables van transaction-support-adviseurs 2016. Het kantoor adviseerde bij de deals met de meeste waarde en het grootste aantal deals. De hegemonie van de 'big four' wordt doorbroken door SINCERIUS.

De transactionsupport-adviseurs van PwC staan op de eerste plaats in de league table gesorteerd op dealwaarde. De eerste vier plaatsen van de table zijn ingenomen door de 'Big Four' kantoren PwC, KPMG, Deloitte en EY. Alvarez & Marsal volgt op de vijfde plaats. OC&C doet ook aan transaction support, maar dan wel bij de grote deals. Die staat met één deal in de lijst.

 

Met 33 deals staat PwC ook bovenaan de league table gesorteerd op aantal deals. Op de tweede plaats staat de werkgever van M&A Award-winnaar Ad Veken, Deloitte. De hegemonie van de grote vier wordt hier doorbroken door SINCERIUS. Het kantoor staat met 29 deals op de derde plaats.

 

Bekijk ook de andere league tables van 2016

De league tables zijn gebaseerd op deals in de M&A Database met een waarde van meer dan 5 miljoen euro. Deals waar adviseurs als teamleider betrokken waren worden meegeteld in de persoonlijke league tables. De league tables worden ook gepubliceerd in M&A Magazine en Full Members van de M&A Community kunnen de league tables te allen tijde inzien op MenA.nl

Gerelateerde artikelen