Koop Deens veilinghuis is achtste deal voor TBAuctions

De koop van Auktionshuset dab volgt na een deal in Nederland.

Het internationale online veilingplatform TBAuctions heeft het Deense Auktionshuset dab S/A overgenomen. Auktionshuset dab zal als merk onderdeel gaan uitmaken van de TBAuctions organisatie.  

De Deense deal volgt een maand na de overname van het Nederlandse veilinghuis Epic-Auctions. TBAuctions is behalve in Nederland ook actief in België, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 

Auktionshuset dab is gespecialiseerd in insolventie- en projectveilingen. Het Deense veilinghuis bestrijkt vanuit drie vestigingen de gehele Deense markt en onderhoudt uitstekende relaties met veel Deense advocaten die gespecialiseerd zijn in insolventie- en projectveilingen. 

TBAuctions breidt met deze Deense overname haar aanwezigheid op de Scandinavische markt verder uit. Voor de koper is Auktionshuset dab het voorbeeld van een gespecialiseerd online veilingplatform dat tegen de grenzen van de groei aanloopt.

“We merken dat kleinere veilinghuizen graag onderdeel worden van de TBAuctions organisatie”, aldus Herberth Samsom, CEO van TBAuctions. Auktionshuset dab zegt blij te zijn toegang te krijgen tot een grotere internationale bidderbase.”

Lees ook: Interview Herberth Samsom, CEO TBAuctions
 

Gerelateerde artikelen