Keensight verwerft een meerderheidsbelang in Plat4mation

Keensight Capital investeert in Plat4mation, een leidende Global ServiceNow Elite Partner

Private equity-fonds Keensight Capital kondigt het verwerven van een meerderheidsbelang aan in Plat4mation; de grootste in Europa gevestigde, wereldwijd actieve ServiceNow partner.

ServiceNow, Inc. is een Amerikaans softwarebedrijf gevestigd in Santa Clara, Californië, dat een onder bedrijven populair cloud computing-platform heeft ontwikkelt om bedrijven te helpen bij het beheren van digitale workflows voor bedrijfsactiviteiten.

Plat4mation, opgericht in 2013 en gevestigd in Nederland, heeft zichzelf stevig gepositioneerd als een van de meest innovatieve en gewaardeerde partners binnen het ServiceNow-ecosysteem en biedt een uitgebreid pakket aan advies-, implementatie- en managed services diensten aan de meest gerenommeerde klanten. Door gebruik te maken van hun diepgaande ServiceNow kennis en expertise op het gebied van digitale transformatie helpt Plat4mation klanten over de hele wereld om het maximale uit het ServiceNow-platform te halen, zodat zij hun doelstellingen op het vlak van digitale transformatie bereiken.

Tegenwoordig heeft Plat4mation ruim 450 medewerkers die werkzaam zijn vanuit acht vestigingen verspreidt over Nederland, België, Duitsland, Verenigde Staten, Zwitserland, India, Polen en Griekenland.

Naast Keensight investeert ook ServiceNow Ecosystem Ventures in Plat4mation, de venture capital tak van het Amerikaanse ServiceNow.

Arjan Hannink, Partner van Keensight Capital, zegt over de deal: “Het indrukwekkende trackrecord van Plat4mation in het leveren van waarde via het NOW-platform van ServiceNow sluit naadloos aan bij de investeringsfocus van Keensight Capital op goed presterende, innovatieve technologiebedrijven. We zijn enthousiast om het Plat4mation team te ondersteunen in hun uitzonderlijke groeitraject, waarbij we onze expertise en middelen inzetten om hen te helpen hun diensten en geografische aanwezigheid verder uit te breiden.”

De adviseurs van Keensight bij deze deal waren:
– Legal: NautaDutilh
– M&A: ING, Axeco, Equiteq

En de adviseurs van Plat4mation:
– Legal: Rutgers & Posch
– M&A: Technology Holdings

Gerelateerde artikelen