JPMorgan, Morgan Stanley en Freshfields in de lead bij beursgang Ziggo

Zakenbanken JPMorgan en Morgan Stanley en advocatenkantoor Freshfields Bruckhaus Deringer en hebben een hoofdrol bij de beursgang van circa €745 miljoen van Ziggo. JPMorgan en Morgan Stanley zijn global coordinators bij de beursgang. Freshfields is in de lead bij het juridisch advies aan Ziggo. Verkopers Cinven en Warburg Pincus krijgen juridisch advies van advocatenkantoor Clifford Chance.
In totaal zitten er op de beursgang negen zakenbanken en zes advocatenkantoren. Naast de leading banken zijn Deutsche Bank en UBS betrokken als joint bookrunners. Nomura, HSBC, ABN AMRO en Rabobank zijn joint lead managers en Societe Generale is co-lead manager. 
Advocatenkantoor Stibbe is co-counsel voor Ziggo. De underwriters bij de beursgang krijgen juridisch advies van het Londense kantoor van Davis Polk & Wardwell en De Brauw Blackstone Westbroek.
Het team van Freshfields Bruckhaus Deringer staat onder leiding van Robert ten Have en Dirk-Jan Smit uit Amsterdam en global co-head International Capital Markets Sarah Murphy uit Londen. Eerder dit jaar adviseerde Freshfields het Utrechtse televisiebedrijf bij het sluiten van een joint venture met HBO. Toen gaven partners Harald Spruit en Winfred Knibbeler leiding aan het team.
 
Gerelateerde artikelen