José Tijssen van Citigate First Financial: “Tijd voor een nieuwe uitdaging”

Managing Director José Tijssen neemt donderdag officieel afscheid als managing director van financieel communicatiebureau Citigate First Financial (Citigate). Tijdens de viering van het twintig jarig jubileum van Citigate op donderdag gaf Tijssen haar afscheidsspeech. “Voor mij is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging", zegt Tijssen.
Tijssen heeft twintig jaar gewerkt in de financiële en corporate communicatie en was toe aan iets anders. "Ik heb de afgelopen jaren met zoveel betrokken mensen en professionals, ambassadeurs en klanten van Citigate First Financial mogen samenwerken. Het was een feestje! Voor mij is het nu een natuurlijk moment  om iets anders te zoeken, maar het bureau gaat door, met Uneke Dekkers aan het roer!”
Tijssen heeft nog geen concrete invulling voor de nabije toekomst, maar ze blijft niet stil zitten. “Ik ga zeker weer aan de slag, met evenveel energie en enthousiasme als in de afgelopen jaren. Maar wat deze volgende stap is? Dat ga ik nu bedenken. Een bureau runnen, klanten adviseren en transacties doen; dan hou je weinig tijd over om een volgende carrière stap te onderzoeken.” 
 
Uneke Dekkers 
In juli maakte MenA.nl bekend dat Uneke Dekkers de opvolger wordt van Tijssen.  Dekkers werkt ruim 12 jaar voor Citigate. Dekkers, in 2011 en 2010 genomineerd voor Best PR Advisor bij de M&A Awards, heeft een indrukwekkend trackrecord: zo was zij de afgelopen jaren onder meer betrokken bij de dealsMexichem/Wavin, Draka/Prysmian, Cargill/Provimi en Crucell/Johnson & Johnson. Onder leiding van Dekkers wil Citigate First Financial verder groeien.
José Tijssen heeft ruim 9 jaar als het gezicht van Citigate opgetreden. Ook zij was meermalen succesvol bij de M&A Awards en won de prijs voor beste PR adviseur in 2008 en 2009.
 
Gerelateerde artikelen