Jones Day houdt Floris Pierik langer aan boord als partner

Per 1 januari 2017 gaat M&A-advocaat Floris Pierik door het leven als partner bij Jones Day. Wereldwijd werden er 46 andere partners benoemd door het in Washington zetelende hoofdkantoor.

In 2013 zette Jones Day voet aan wal in Nederland met de opening van het Amsterdamse kantoor. Datzelfde jaar luidde ook de entree in van Floris Pierik bij het globaal opererende advocatenkantoor, dat zo'n 2.500 advocaten in dienst heeft verspreid over 44 vestigingen.

Voorheen voorzag Pierik cliënten van advies rondom transacties bij Allen & Overy, waar hij aan het begin van deze eeuw zijn carrière begon. Bij Jones Day in Amsterdam werkt de M&A-advocaat samen met zo'n 45 andere advocaten. In oktober 2016 sprak de M&A-redactie met Mike Jansen, M&A-partner van het Amsterdamse Jones Day-kantoor, over de snelle groei van het in Nederland gevestigde advocatenbureau. 

Jansen geeft te kennen verheugd te zijn met de benoeming van Pierik. "Met zijn uitgebreide ervaring in publieke en private grensoverschrijdende transacties en zijn ongeëvenaarde toewijding aan cliënten zal Floris een belangrijke bijdrage blijven leveren."

 

Gerelateerde artikelen