Janneke Vissers versterkt redactie M&A Community: “Geen enkele dealmaker ontgaat mij”

Bedrijfskundige Janneke Vissers versterkt de redactie van MenA.nl, hét online platform voor professionals werkzaam in M&A, Private Equity en Corporate Finance. “Met Janneke in ons team spelen we nog sneller in op de ontwikkelingen van de M&A markt en spelen we beter in op de wensen van de M&A professional”, zegt Willem van Oosten, Community Manager M&A.
“Iedereen die er toe doet in de M&A markt komt op MenA.nl. Wij kennen alle grote bepalende spelers in de M&A markt, maar hun expertise is niet zichtbaar. Daar ga ik verandering in brengen”, zegt Janneke. Zij zal zich voornamelijk richten op een verbetering van de M&A Database. In de M&A Database staan alle deals, dealmakers en league tables van professionals in M&A, corporate finance en private equity. Dankzij de komst van Janneke wordt de M&A Database nog vollediger en is het sneller up to date. 
Janneke is een bedrijfskundige met een ruime kennis van bedrijfsprocessen, strategische besluitvorming en corporate finance. Door haar kennis is Janneke uitstekend gepositioneerd om de M&A markt volledig in kaart te brengen en alle deals en dealmakers tot hun recht te laten komen op MenA.nl. Janneke: “In de aanloop naar de M&A Awards op 13 december merken we nu al dat M&A professionals hun track records graag naar buiten brengen. Je bent zo goed als je laatste deal die je gesloten hebt, zolang die uiteraard ook op MenA.nl staat!”
Staan al jouw deals en dealmakers op MenA.nl?
Staan alle deals en dealmakers van jouw organisatie goed in de M&A Database? Neem direct contact op met de redactie. De redactie verzamelt alle informatie van de volgende M&A professionals: M&A Directors, Private Equity Managers, M&A Advisors, Legal Advisors, Acquisition Finance Advisors, Debt Advisors, Inhouse M&A Advisors, PR Consultants, Tax Advisors, Transaction Support Advisors, Valuation Advisors, Venture Capital Managers. 
Staan al jouw dealmakers op MenA.nl? Check hier de pagina met alle dealmakers.
Staan al jouw deals op MenA.nl? Check hier de pagina met alle deals en zend hier je deals in.
 
 
Gerelateerde artikelen