Innovus Smart Engineering verschalkt er twee tegelijk

Traject Adviseurs & Managers en B&Z Bouwtechniek zijn overgenomen.

Het ingenieursbureau Innovus Smart Engineering heeft eind vorige week de overname afgerond van Traject Adviseurs & Managers en B&Z Bouwtechniek. Innovus breidt daarmee uit met ruim 55 experts op het gebied van installatie- en constructieadvies.

Vorig jaar nam Innovus Smart Engineering het grotere Movares over. Met de recente overname zet Innovus nieuwe stappen in digitalisering en parametrisch ontwerpen waardoor vraagstukken in de gebouwde omgeving sneller en slimmer kunnen worden aangepakt én opgelost.

Traject en B&Z Bouwtechniek bedienen verschillende markten. Traject is actief in concept ontwikkeling en technische uitwerking van duurzame en gezonde gebouwen. Het bedrijf heeft dertig jaar ervaring in installatietechniek en kan een volledig duurzaam en circulair gebouw verzorgen. Veel van de opdrachtgevers zijn eigenaren van kantoren, zwembaden of scholen.

De toevoeging van B&Z Bouwtechniek geeft veel kennis en ervaring in slimme digitalisering van ontwerpprocessen. Er zijn veel overeenkomsten in filosofie en een sterke focus op digitalisering is wat de organisaties met elkaar verbindt.

Gerelateerde artikelen