Incore in handen van ICT Group

ICT Group versterkt positie binnen de logistieke sector met overname.

ICT Group kondigt de overname aan van Incore Software, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van logistieke en supply chain software.

Incore biedt een SaaS applicatie voor efficiënte samenwerking binnen de supply chain met een planning- en workflow-engine. Na de oprichting in 2007 door Martin en Ferdinand Swaters groeide de onderneming met het product “Supply Chain Portal” uit tot een leidende aanbieder voor de retailsector. Daarnaast nam het gebruik in de bouw- en foodsector de laatste jaren toe. De huidige eigenaren zullen ook onder de vlag van ICT leiding blijven geven aan de onderneming.

Incore is een begrip in de branche en heeft een brede installed base bij gerenommeerde klanten in Nederland, België en Duitsland. Succesvolle bedrijven zoals Action, Bol.com, Carrefour, Jumbo, HEMA en Heijmans maken gebruik van de logistieke oplossingen van Incore.

Gezien de opkomst van complexere logistieke processen en de sterke groei in e-commerce, ziet ICT een sterk momentum voor Incore om te groeien in de zowel de retail- als bouwsector. In deze sectoren zijn goederen afkomstig van een grote verscheidenheid aan leveranciers in binnen- en buitenland. Door de druk op timing en prijzen is operational excellence noodzakelijk voor een adequate kostenbeheersing.

Zie ook:
Overname ICT Group door investeerder NPM Capital geslaagd

Gerelateerde artikelen