IceLake Capital investeert in HeadFirst Group

HR-tech dienstverlener HeadFirst Group kondigt aan een overeenkomst te hebben bereikt met IceLake Capital om toe te treden als nieuwe investeerder. Hiermee beoogt HeadFirst Group de toekomstige groei van het bedrijf in Europa mogelijk te maken.

HeadFirst Group heeft een overeenkomst bereikt met IceLake Capital om toe te treden als nieuwe investeerder.

HeadFirst Group levert een diversiteit aan HR-diensten op maat voor grote en middelgrote ondernemingen in de private en publieke sector, met dagelijks meer dan 20.000 hoogopgeleide professionals aan het werk. Het bedrijf heeft een bewezen track record van sterke organische groei en expansie door overnames. Zo verdubbelde het zijn omvang in de afgelopen twee jaar tot meer dan twee miljard omzet. 

Financiering voor groei
HeadFirst Group heeft in IceLake een pragmatische en zeer ambitieuze aandeelhouder gevonden die past bij het bedrijf en haar ondernemerscultuur. IceLake is opgericht door private equity professionals en ondernemers die uitgebreide ervaring hebben met het laten groeien van bedrijven. De initiële investering van IceLake maakt deel uit van een breder commitment voor de internationale M&A-roadmap van HeadFirst Group.

Han Kolff, voorzitter van de board van HeadFirst Group, zegt hierover: “We zijn zeer verheugd om IceLake te verwelkomen als sterke financiële investeerder, naast onze bestaande financieringspartner Kartesia en onze oprichters. Dit bevestigt de geweldige prestatie van onze medewerkers bij het professionaliseren van onze organisatie en het realiseren van solide groei de afgelopen jaren. Met IceLake aan boord kunnen we onze groeistrategie in Europa realiseren.”

Lees ook: De M&A strategie van HeadFirst Group
 

Gerelateerde artikelen