Holland Venture investeert in Brabants cloudservicebedrijf

Investeringsmaatschappij Holland Venture heeft kapitaal vrij gemaakt voor Eshgro, een cloud-servicesplatform uit het Brabantse Boxmeer.

Over de hoogte van de investering doen beide partijen geen uitspraak. Met het verkregen groeikapitaal wil Eshgro haar platform verder ontwikkelen en haar internationale groei te versnellen.

Eshgro noemt zichzelf een cloud-servicebroker. Het bedrijf stelt IT-ondernemingen in staat om cloud-businessoplossingen te verkopen en te leveren aan hun klanten. Eshgro claimt via haar platform meer dan 700 applicaties te hebben geleverd aan organisaties. 

Actieve bijdrage
“We hebben Holland Venture aan boord gehaald om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van Eshgro", zegt Anton Loeffen, topman van Eshgro. "Door hun jarenlange ervaring met groeiende bedrijven, biedt Holland Venture een belangrijke strategische en commerciële meerwaarde.”

Volgens Niels van Aalten, partner bij Holland Venture, is de cloud-servicemarkt volop in ontwikkeling. “Bedrijven zijn in toenemende mate op zoek naar een efficiënt en veilig ingerichte werkomgeving in de cloud die precies aansluit op hun bedrijfsactiviteit. Bovendien willen bedrijven inzicht en flexibiliteit in de IT-kosten per medewerker. Het Eshgro platform sluit naadloos aan op deze ontwikkeling.

 

Gerelateerde artikelen