Genomineerd Best Investment Manager Institutional 2014: Ruulke Bagijn – PGGM

Investment manager Ruulke Bagijn van PGGM is genomineerd voor de M&A Award in de categorie Best Investment Manager Institutional 2014. PGGM heeft wereldwijd EUR 8 miljard belegd in private equity.
Bagijn: "Ieder jaar committeren wij ongeveer EUR 2 miljard aan nieuw kapitaal in private equity fondsen en beleggen wij via secondaries en co-investments in fondsen en ondernemingen. Ons team is in opbouw sinds 2010 en we zijn er trots op dat we dit jaar in de top drie staan van meest invloedrijke Europese investeerders (Private Equity News)."
PGGM speelt een belangrijke rol in de Nederlandse markt. Bagijn: "Zo zijn we bijvoorbeeld belegd in Gilde Healthcare Sevices; een nieuw fonds met een nieuwe manager dat is opgericht in 2009 en nu een tweede fonds aan het ophalen is. Dit jaar hebben we Rabobank Private Equity ondersteund bij de spin out en het opzetten van een nieuwe onafhankelijke manager Nordian."
Bagijn verwacht dat 2015 een mooi dealjaar wordt: "We verwachten in 2015 meer van dit soort mooie deals te doen en werken graag nauw samen met private equity managers. Hiernaast verwachten we onze positie als co-investeerder verder uit te breiden. PGGM zal investeringsmogelijkheden kritisch blijven beoordelen op duurzaamheid en kosten."
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan.
  
Gerelateerde artikelen