Ewald van Hamersveld en Leontine Koens-Betz op 1 in TAS league tables Q1 2017

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:41
Transactionsupporters Ewald van Hamersveld en Leontine Koens-Betz staan op één in de TAS league tables Q1 2017. KPMG-ers domineren de league table naar waarde.

Ewald van Hamersveld nummer één in de league tables
Ewald van Hamersveld )foto rechts) van KPMG staat op de eerste plaats in de table gesorteerd naar waarde. Zijn collega's volgen op plaatsen drie, drie en vijf. Drie en drie? Jawel, Ruben Mikkers en Jaap van Roekel waren allebei teamleider bij één deal van 610 miljoen euro. En ook nog eens dezelfde deal. Bij de overname van Delta Netwerk Groep door Stedin adviseerde een team van Mikkers de koper Stedin en een team van Van Roekel de target Delta Netwerk Groep. 

Dit soort fratsen maken het druk in de top drie, maar Hans Dullaert van PwC is er toch tussendoor gekomen dankzij zijn werk voor private-equitybedrijf NPM Capital bij de verkoop van Vanderlande Industries aan Toyota voor 1,2 miljard. Nummer één Van Hamersveld stond koper Toyota bij.  

De big four-kantoren zijn behoorlijk dominant in Q1, maar desondanks hebben twee adviseurs van buiten de grote vier een plaats weten te bemachtigen in de top 10. Thomas Daemen van Sincerius staat met 140 miljoen op de zesde plaats, gevolgd door Leontine Koens-Betz van Accuracy. 

 

Leontine Koens-Betz goed van start

Leontine support de meeste deals
Koens-Betz (foto rechts) scoort nog beter als je alleen kijkt naar het aantal deals. De nummer drie van 2016 staat met nu zes deals op de eerste plaats. André van IJperen van Deloitte en Sander Holster van BDO hebben ook zes deals genoteerd, maar met een iets lagere dealwaarde. 

 

De redactie van MenA.nl verzamelt dealinformatie over Nederlandse fusies en overnames met een waarde van meer dan vijf miljoen euro inclusief schulden. De deals worden gepubliceerd op MenA.nl en in de tweewekelijkse nieuwsbrief. Ook betrokken bij een deal? Stuur de transactie in via het online dealformulier.

Lees ook: 
Transaction supporters KPMG nummer één in league tables Q1 2017
Danny Bosker van KPMG nummer 1 in league tables Q1 2017
Karine Kodde, Peter Corten en Luc Habets topadvocaten Q1 2017
Allen & Overy en Lexence voeren league tables Q1 2017 aan

Gerelateerde artikelen