De Jong & Laan neemt Horlings over

Accountants- en adviesorganisatie De Jong & Laan rondt de derde overname van dit jaar af. 

Nadat het eerder Marshoek en 5BAR Assurance overnam, heeft accountants- en adviesorganisatie De Jong & Laan nu ook het Amsterdamse kantoor Horlings overgenomen. De overname is onderdeel van de groeistrategie die vorig jaar werd ingezet toen private equity-maatschappij Waterland investeerde in de accountantsfirma.

De overname betekent met name een versterking van de controle- en (internationale) fiscale tak van De Jong & Laan. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking, volgens een persbericht van de firma.

Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profitorganisaties, waaronder onderwijsinstellingen. Met de aansluiting van Marshoek (maart), 5BAR Assurance (juni) en nu ook Horlings, is Jong & Laan uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 975 mensen en 25 vestigingen. De organisatie voorziet haar 10.000 plus klanten – veelal MKB-ondernemers in een grote diversiteit van sectoren – naast accountancy en (internationaal) belastingadvies, van hoogwaardig specialistisch advies zoals corporate finance, subsidieadvies, strategisch advies, personeelsadvies, IT-advies en familieadvies.

Horlings heeft bijna 50 jaar zelfstandig geopereerd in Amsterdam en omgeving. Vroeger nog bekend als Horlings, Brouwer en Horlings, maar de laatste jaren actief onder de naam Horlings Nexia. Met circa 100 medewerkers richt Horlings zich op het (internationale) MKB en non-profit organisaties in Amsterdam en omgeving. Horlings was lid van Nexia International, maar verlaat nu dit internationale top 10 netwerk als onderdeel van de Jong & Laan. Horlings voorziet haar klanten van audit, accountancy en fiscale dienstverlening.

Gerelateerde artikelen