CMS en Jones Day adviseren rond miljoenendeal Getronics

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:45
De Braziliaanse investeerder Bottega InvestCo heeft onlangs technologie dienstverlener Getronics, een voormalige KPN-dochteronderneming, overgenomen voor 220 miljoen euro.

Getronics maakte sinds 2012 deel uit van de investeringsportefeuille van het Duitse private-equityhuis Aurelius Equity Opportunities. Het bedrijf, dat tien jaar geleden nog onderdeel was van KPN, is de afgelopen jaren gegroeid naar 4.500 werknemers in twintig landen. Mede dankzij enkele overnames steeg de omzet naar 500 miljoen euro. 

Advocatenkantoren CMS en Jones Day hebben de afgelopen maanden hard aan de miljoenendeal gewerkt. CMS adviseerde de Braziliaanse investeerder Bottega, terwijl Jones Day verkoper Aurelius Equity Opportunities bij stond. Roman Tarlavski (CMS) en Floris Pierik (Jones Day) waren de teamleiders. 

Het Duitse private-equityhuis noemt de desinvestering van Getronics met een multiple van 18,5 de grootste exit ooit. Botega en Aurelius hadden ook respectievelijk M&A-adviseurs William Blair en Raymond James ingeschakeld.  


 

 

 

Gerelateerde artikelen