CMS benoemt M&A-specialist Thill tot directeur

Franse M&A-specialist Pierre-Sebastien Thill nieuwe voorzitter van CMS, dat overigens ook mooie jaarcijfers laat zien.

CMS maakt bekend Pierre-Sébastien Thill te hebben benoemd tot nieuwe voorzitter voor een initiële periode van vier jaar die meteen ingaat. Thill neemt de positie van Cornelius Brandi over die twee termijnen als voorzitter heeft afgerond. Onder leiding van Brandi heeft CMS de afgelopen acht jaar een samengestelde jaarlijkse groei van 8% gerealiseerd en is tegelijkertijd in achttien nieuwe landen neergestreken.

Thill is expert op het gebied van internationale belastingheffing, waarbij hij cliënten adviseert over kwesties betreffende M&A-transacties en corporate reorganisaties. Hij werkt 35 jaar voor CMS – hij kwam bij de organisatie in 1984 – en spreekt vloeiend Frans, Duits en Engels. Thill is voorzitter van de Raad van Commissarissen van CMS in Frankrijk sinds juli 2016 en was voorzitter van het bestuur van 2004 tot 2012. Hij was ook voorzitter van CMS’ raad van bestuur van 2003 tot 2008 en is sindsdien bestuurslid gebleven.

Internationaal advocatenkantoor CMS boekt een omzet van € 1,36 miljard in het boekjaar 2018. Dit betekent een groei van 5% ten opzichte van het jaar ervoor.

Qua Nederlandse deals springt vooral de aankoop van Delta Energie door Vattenfall in het oog: redacteur Charles Sanders sprak uitgebreid met partner Cecilia van der Weijden. 

 

Gerelateerde artikelen