Amerikaanse overname voor Main Capital Partners

Main Capital Partners neemt Amerikaanse DevOps softwareleverancier Flexagon over.

Main Capital Partners (‘Main’) breidt verder uit in de infrastructuur softwaremarkt met de overname van Flexagon, een Amerikaanse softwareleverancier van DevOps-oplossingen voor complexe technologische bedrijfsomgevingen.

Flexagon, opgericht in 2014 in Green Bay, Wisconsin, is een leidende leverancier van DevOps-oplossingen. Flexagon’s flagship oplossing, FlexDeploy, automatiseert, beveiligt en stroomlijnt de levenscyclus van softwareontwikkeling en -implementatie voor complexe omgevingen zoals Oracle, Salesforce, SAP en Open Systems.

Flexagon bedient een wereldwijd klantenbestand in alle bedrijfskritische sectoren, waaronder productie, overheid, gezondheidszorg en hightech. Flexagon helpt klanten hun snelheid en kwaliteit te verhogen en tegelijkertijd te voldoen aan industriële standaarden en voorschriften. Met ongeveer veertig werknemers en een track record van gemiddeld 25 procent terugkerende omzetgroei per jaar, heeft Flexagon belangrijke klanten aan zich weten te binden, waaronder Sonoco, Heathrow Airport, HNI Corporation en Zebra Technologies.

Met de strategische steun van Main zal Flexagon nieuwe groeikanalen benutten om haar marktaandeel in Noord-Amerika te vergroten en internationale aanwezigheid op de Europese markt verder uit te breiden. “We zijn enthousiast over onze strategische samenwerking met Main Capital en het potentieel om de wereldwijde bekendheid en impact van Flexagon’s DevOps-platform te versnellen”, aldus Dan Goerdt, CEO van Flexagon. “Main’s uitzonderlijke track record in het winstgevend laten groeien van enterprise softwarebedrijven is een duidelijke winst voor de klanten, medewerkers en partners van Flexagon.”

Gerelateerde artikelen