Ambitious People Group naar Capital A

De recruiter is nu al in gesprek met een eerste bedrijf voor overname.

De Nederlandse investeringsmaatschappij Capital A heeft een meerderheidsbelang genomen in de Ambitious People Group, een internationale recruitment consultancy, actief met vijf merken in zes landen. Het hoofdkantoor is in Amsterdam.

Met het aan boord halen van Capital A wil Ambitious People Group de digitalisering van haar businessmodel verder uitbreiden. Ook de internationale buy and build-strategie krijgt een impuls. Zo maakte de recruiter bekend al met een overnamekandidaat in gesprek te zijn. De huidige aandeelhouders van Ambitious People Groep blijven aan boord, evenals de directie. 

Ambitious People Group heeft vijf gespecialiseerde merken: SAM Recruitment, Ardekay IT Recruitment, LMH Engineering, Four Life Sciences en Five Finance. Ambitious People Group behaalde tien achtereenvolgende jaren een FD Gazelle, een prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Ambitious People Groep kwam via Turnpoint Finance terecht bij Capital A. Financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

Ambitious People Group werd bij deze deal bijgestaan door CMS.

SINCERIUS en CORP. adviseerde Capital A.

Bekijk hier alle informatie over deze transactie. 

 

Gerelateerde artikelen