Allen & Overy versterkt wereldwijde netwerk met 20 nieuwe partners

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:01
Allen & Overy benoemt per 1 mei 2018 twintig partners binnen haar wereldwijde netwerk. 80 procent van de promoties vindt buiten Londen plaats. In Amsterdam worden Jonathan Heeringa en Jasper de Jong tot partner benoemd.

Jonathan Heeringa studeerde in 2003 af aan de Rijksuniversiteit Groningen en trad in hetzelfde jaar in dienst bij A&O. Hij is een ervaren advocaat die gespecialiseerd is in een breed scala aan debt capital markets en asset-backed financieringstransacties, waaronder uitgiftes van converteerbare en hybride obligaties, obligatieprogramma’s en regulatoir kapitaal voor banken en verzekeraars. Hij wordt partner in de International Capital Markets praktijkgroep.

Jasper de Jong trad in 2005 in dienst bij A&O, na zijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is een ondernemingsrechtadvocaat, met een sterke focus op private equity. Jasper adviseert private equity huizen, financiële instellingen en grote ondernemingen over een breed spectrum aan private equity en M&A transacties. Hijwordt partner in de Corporate praktijkgroep.

“De internationale spreiding van nieuw benoemde partners is een bewijs van onze voortdurende investering in het wereldwijde netwerk,” aldus Brechje van der Velden, bestuursvoorzitter van Allen & Overy Nederland. “Het is fantastisch om te zien dat we ook in Amsterdam weer twee succesvolle advocaten kunnen promoveren, dit keer in onze Corporate en Finance praktijk. Ik feliciteer Jonathan en Jasper van harte met het bereiken van deze mijlpaal in hun carrière."


Jasper de Jong (L) & Jonathan Heeringa

Gerelateerde artikelen