Allen & Overy benoemt twee nieuwe partners in Nederland

Allen & Overy heeft per 1 mei 2023 twee nieuwe partners in Nederland: Olivier Valk als partner Corporate en Pieter Huizing als partner bij de praktijkgroep Competition. Wereldwijd heeft Allen & Overy vandaag 36 nieuwe partners benoemd.

Brechje van der Velden, senior partner Allen & Overy Netherlands: “Wij zijn in Amsterdam heel blij met de promoties van Olivier en Pieter. Zij zijn een waardevolle uitbreiding van onze succesvolle Corporate- en Competitionpraktijkgroepen. Twee sterke teamspelers die op hoog niveau opereren en daarmee van grote waarde zijn voor ons kantoor.”

Over Olivier Valk
Olivier Valk werkt sinds 2011 bij Allen & Overy en is gespecialiseerd in fusies en overnames. In zijn praktijk is er in het bijzonder aandacht voor transacties waarbij beursgenoteerde ondernemingen zijn betrokken. Zo was hij betrokken bij de fusies tussen Ahold en Delhaize, het openbaar bod van FedEx op TNT, de overname van Borsa Italiana door Euronext en recentelijk adviseerde hij DSM over de fusie met Firmenich. Olivier doceert in de Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht, publiceert regelmatig artikelen, en is ook de initiatiefnemer van het ‘Trends in Dutch public M&A’ rapport. Van oktober 2017 tot oktober 2018 heeft Olivier voor het kantoor van Allen & Overy in Japan gewerkt.

Over Pieter Huizing
Pieter Huizing is gespecialiseerd in Europees en nationaal mededingingsrecht en in sectorregulering, specifiek in de luchtvaartsector. Zijn praktijk richt zich vooral op complexe en grensoverschrijdende transacties en onderzoeken. Hij heeft ruime ervaring in het bijstaan van ondernemingen in mededingingsrechtelijke procedures bij de Europese Commissie, de ACM en de civiele rechter. Daarnaast leidt hij de Europese luchtvaartreguleringspraktijk van Allen & Overy en adviseert daarin luchtvaartmaatschappijen en andere ondernemingen over internationale, Europese en nationale regelgeving binnen de luchtvaart. Huizing is gepromoveerd op het gebied van internationale kartelhandhaving, en publiceert en doceert regelmatig. Hij werkt sinds 2010 bij Allen & Overy in Amsterdam en heeft tijdelijk voor A&O in Washington DC en Londen gewerkt.

 

Gerelateerde artikelen