Allen & Overy advocaat Floris van de Bult hoofd arbeidsrecht bij Clifford Chance

Floris van de Bult (1978) is het nieuwe hoofd hoofd van de arbeidsrechtsectie (employment) van Clifford Chance Amsterdam. Floris van de Bult legt zich toe op arbeidsrecht en zal ook betrokken zijn bij fusies en overnames.
Van de Bult adviseert zowel lokaal opererende als internationale bedrijven over de volle breedte van het arbeidsrecht, in het bijzonder fraude- en compliancegerelateerde zaken, beloningen in de financiële sector, grensoverschrijdende reorganisaties, bescherming persoonsgegevens en de arbeidsrechtelijke en employee benefits-aspecten (inclusief incentives) van complexe, internationale M&A transacties.
Van Allen & Overy naar Clifford Chance 
Voor zijn indiensttreding bij Clifford Chance werkte Van de Bult elf jaar bij Allen & Overy, waar hij in 2014 tot counsel werd benoemd. Hij heeft in zijn werk aldaar een sterke reputatie verworven op het gebied van arbeidsrecht en employee benefits, in het bijzonder op het gebied van compliance en beloningen. Daarbij maakte hij deel uit van teams op het gebied van financiële regelgeving, bankensector, herstructurering en privacy. Tijdens zijn loopbaan bij Allen & Overy is Van de Bult tevens gedetacheerd geweest bij de vestiging in Parijs en bij het hoofdkantoor van Vedior N.V. (tegenwoordig onderdeel van Randstad).
Van de Bult is lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland, Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam, Vereniging Privacy Recht en Vereniging voor Financieel Recht. Hij geeft regelmatig lezingen aan universiteiten en tijdens seminars en publiceert frequent in vakbladen. Van de Bult studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden en voltooide een postdoctorale studie arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (cum laude). Al vele jaren heeft hij een ranking en wordt hij aanbevolen in Chambers en Legal 500.
 
Floris van de Bult: "De arbeidsrechtsectie bij Clifford Chance is een daadwerkelijk geïntegreerde praktijk met een indrukwekkend cliëntenbestand. Ik voel mij vereerd aan het hoofd te staan van een geweldig team van ervaren advocaten. Het internationale bereik van de organisatie sluit perfect aan op mijn specialisaties. Ik heb erg veel zin om bij Clifford Chance aan de slag te gaan."
Ate van IJlzinga Veenstra, partner en hoofd van de Tax, Pensions, Employment & Funds groep in Amsterdam: "We zijn enorm trots om Floris te mogen verwelkomen als hoofd van onze arbeidsrechtsectie in Amsterdam. Zijn ervaring en businessgerichte houding dragen perfect bij aan onze ambitie om de arbeidsrechtpraktijk uit te breiden en te behoren tot de selecte groep van de arbeidsrechtteams die beschikken over een werkelijk geïntegreerde aanpak van transacties en tegelijkertijd ook op zichzelf staand arbeidsrechtelijk advies aan onze cliënten leveren. ”
Gerelateerde artikelen