Allen & Overy, Barclays, Merrill en Citigroup aan kop league tables MenA.nl 2012

Advocatenkantoor Allen & Overy en zakenbanken Barclays, BofA Merrill Lynch en Citigroup hebben bij de grootste deals geadviseerd in de eerste twee maanden van 2012. Dat blijkt uit league tables van de MenA.nl over de eerste twee maanden van 2012. Holland Corporate Finance en advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek hebben de meeste deals op hun trackrecord bijgeschreven.
 
De league tables gesorteerd naar dealwaarde wordt gedomineerd door de overname van Wavin door Mexichem voor €811 miljoen. Door deze deal staan Barclays, BofA Merrill Lynch en Citigroup samen op de eerste plaats van de league table van M&A Advisors. RBS staat op de tweede plaats. De adviseurs die in de nabije toekomst voor ABN AMRO werken adviseerden bij de overname van Bol.com voor €350 miljoen en de windparkdeal van Tennet voor €240 miljoen.
Advocatenkantoren Allen & Overy en Stibbe hebben hun toppositie eveneens te danken aan de overname van Wavin. Allen & Overy was daarnaast ook betrokken bij de verkoop van Tebodin door Royal BAM voor €145 miljoen en staat daardoor op de eerste plaats. 
Holland Corporate Finance adviseerde in de eerste twee maanden van 2012 bij vijf deals en staat daarmee op de eerste plaats in de league tables van M&A Advisors gesorteerd naar aantal deals. KPMG staat met vier deals op de tweede plaats.
In de deallijst van Legal Advisors gesorteerd naar aantal deals staat De Brauw Blackstone Westbroek op de eerste plaats met negen deals en Loyens en Loeff op plaats twee met vijf deals. Allen & Overy volgt met vier deals op de derde plaats.
M&A Café league tables
De nieuwe League Tables zijn gepresenteerd tijdens de Lenteborrel/M&A Café. De borrel is georganiseerd door de M&A Community in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Participatiemaatschappijen (NVP) en KPMG. De league tables over het eerste kwartaal worden tijdens het volgende M&A Café gepresenteerd op 18 april bij ABN AMRO. Leden van de M&A Community hebben gratis toegang tot de borrel.
 
Hier kunt u zich aanmelden voor het volgende M&A Café.
Nog geen lid? Meld u hier aan
 
 
Gerelateerde artikelen