AKD breidt M&A-praktijk uit met komst Lennart Crain

Het Amsterdamse advocaten, notarissen en belastingadvieskantoor AKD heeft woensdag officieel naar buiten gebracht dat het zich heeft versterkt met M&A-advocaat Lennart Crain (37).

"De komst van Lennart geeft onze groeiende M&A-praktijk een extra impuls. Lennart heeft de afgelopen jaren een leidende rol gehad in aansprekende transacties. Zijn komst in het AKD M&A-team past binnen onze internationale groeistrategie voor de transactiepraktijk, net zoals de recente expansie van AKD in Luxemburg. Lennarts’ ervaring en expertise, waaronder in veilingdeals, gaan AKD uitstekend van pas komen", aldus Carlos Pita Cao, Hoofd Corporate M&A bij AKD.

Lennart Crain is afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek, waar hij zich vooral specialiseerde in transacties voor financiële instellingen, de technologiesector en private equity. Hij begon zijn carrière als advocaat bij Houthoff Buruma.

"Ik ben zeer verheugd over deze unieke kans. De M&A-praktijk van AKD maakt een duidelijke groei door, ingebed in een dynamische omgeving en no-nonsense cultuur. Ik kijk ernaar uit om samen met het enthousiaste team de M&A-activiteiten van AKD verder uit te bouwen en te versterken", aldus de versterking in kwestie. 

 

Gerelateerde artikelen