AKD benoemt drie nieuwe partners

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:02
AKD advocaten, notarissen en belastingadviseurs heeft Laura de Jong, Erik Koster en Vivian van der Kuil tot partner benoemd per 1 juni 2018. Managing partner Erwin Rademakers: “De internationale proces- en overnamepraktijk van AKD groeit, dit is onderdeel van onze Benelux strategie. De benoemde partners hebben allen een duidelijk internationaal profiel en bewezen track record. Zij zijn een waardevolle versterking van ons partnerteam.”

Laura de Jong (1982) is als advocaat werkzaam binnen de praktijkgroep M&A. Laura begeleidt met name in het buitenland gevestigde cliënten bij

strategische acquisities in Nederland. Haar expertise omvat tevens andere rechtsgebieden en toezichtsregelgeving in vennootschapsrechtelijke context en/of algemeen gerelateerd aan de fusie- en overnamepraktijk. Zij richt zich in het bijzonder op de sectoren hospitality, leisure en entertainment en focust zich daarnaast mede op Frans- en Spaanstalige regio's. In 2013 won Laura de eerste Best Young Talent Award tijdens de M&A Awards. 

Erik Koster (1981) focust zich als litigator met name op internationale procedures en arbitrage. Naast procederen

in eerste aanleg en hoger beroep, heeft hij ervaring met complexe, internationale arbitrage voor verschillende instituten waaronder het ICC, de SCC en het NAI. Erik adviseert en procedeert op het gebied van het ondernemingsrecht en het algemene verbintenissenrecht. Het gaat daarbij veelal om commerciële- en aandeelhoudersgeschillen. 

Vivian van der Kuil (1975) is werkzaam binnen de praktijkgroep Transport & Energy. Zij is een ervaren processpecialist die als voormalig rechter en officier van justitie in civiele- en strafzaken complexe procedures tot efficiënte en

creatieve oplossingen kan brengen. Vivian is gespecialiseerd in calamiteiten in de scheepvaart- en energiesector, zoals aanvaringen, hulpverlening en wrakopruiming, en meer in het bijzonder beperking van aansprakelijkheid. Vivian houdt zich verder bezig met vragen betreffende internationaal publiekrecht waaronder het recht van de zee (UNCLOS III). 

Gerelateerde artikelen