AKD adviseert De Hoge Dennen bij tweede deal op rij

Advocatenkantoor AKD adviseert participatiemaatschappij De Hoge Dennen bij de overname van een aandeel van 51% in detacheringsbedrijf Talent & Pro. Het is de tweede deal dit jaar waarbij AKD De Hoge Dennen adviseert. Eerder dit jaar adviseerde het kantoor de participatiemaatschappij van familie De Rijcke bij de verkoop van Mennens Holding. KPMG adviseert de verkopers.

Investment director Marius Coebergh en finance director private equity Marcel van den Heuvel zijn namens De Hoge Dennen betrokken bij de investering. De investeerders zijn van plan om Talent & Pro via een buy en build-strategie te laten groeien. “Er zijn al overnamekandidaten geselecteerd”, zegt investment director Peter Dekker van de Hoge Dennen Capital. Welke bedrijven dat zijn blijft vooralsnog onbekend.

Het team van AKD staat onder leiding van M&A-partner Nathalie van Woerkom. Zij adviseerde De Hoge Dennen ook in maart bij de verkoop van Mennens aan Axload. Het is de zesde deal van het advocatenkantoor in 2012. Dat blijkt uit de M&A Database van MenA.nl. Eerder deze maand adviseerde AKD HyET Solar bij de overname van Helianthos en ClubMessage bij de overname van activiteiten van Motricity.

Een team van KPMG Corporate Finance adviseert de verkoper bij de deal. Het team staat onder leiding van partner Wouter van der Heijden en bestaat verder uit Gelbrich Nieuwe Weme en Martine van Brussel.

Bekijk alle deals van De Hoge Dennen en AKD in de M&A Database.

Gerelateerde artikelen