Accountantsketen OOvB breidt stilletjes uit in Noord-Brabant

Dit keer wordt Hendriks Van Bergen & Smulders uit Berghem overgenomen.

OOvB Adviseurs en Accountants neemt accountantskantoor Hendriks Van Bergen & Smulders uit Berghem over. Daarmee komt een eind aan het bijna dertigjarig bestaan van Hendriks Van Bergen & Smulders, dat in 1995 werd opgericht door Bas Smulders. Het kantoor gaat op in OOvB, dat reeds met een vestiging vertegenwoordigt is in Berghem. De transactie gaat formeel in per 1 januari 2025.

Via overnames is OOvB steeds een stukje gegroeid. Reeds in 2015 was het kantoor op overnamepad, toen het accountantskantoor Nistelrode en Connect in Heesch werd overgenomen. Twee jaar geleden werd Wim Wijdeveen Administratiekantoor ingelijfd. Een jaar daarvoor nam OOvB ook al een administratiekantoor over.

De Brabantse regiospeler OOvB heeft vestigingen in Uden, Heesch, Cuijk, Wijchen en Wanroij. De overname past in de ambities van het kantoor om het regionale netwerk uit te breiden. De keten werkt overwegend voor MKB-bedrijven. Er werken 150 mensen, die full services bieden op en gebied van accountancy en advies.

Financiƫle details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen