9Corporate breidt uit met nieuwe partner

9Corporate heeft per 1 september 2022 Daphne van Boxtel als partner aangetrokken.

Met de komst van Van Boxtel en twee advocaat-stagiaires die op dezelfde datum zijn gestart verstevigt het eerste M&A advocatenkantoor in Rotterdam haar positie in de markt. 

Van Boxtel is gespecialiseerd in fusies en overnames en heeft ruim tien jaar ervaring in het bijstaan van ondernemers en (private equity) investeerders in diverse sectoren. Zij begon in 2012 haar carrière bij Houthoff en stapte daarna over naar Rutgers & Posch. Verder breidt het kantoor uit met Mauro Bos, overgestapt van Kneppelhout, en Stella Daskalakis, vanuit de collegebanken. 

Oprichter Jan-Paul van der Hoek over de groei: “9Corporate heeft ambitieuze groeiplannen en wij zijn dus zeer verheugd met de komst van Daphne, Mauro en Stella. Met de benoeming van Daphne voegen we een ervaren advocaat en waardevolle partner toe aan ons team. We breiden hiermee onze slagkracht op het gebied van mid-market M&A-transacties uit en kunnen zo verder bouwen aan het realiseren van een stabiele cliëntenportfolio. Het is verder ontzettend mooi te zien hoe het kantoor steeds meer vorm krijgt en ook studenten, beginnende en meer gevorderde advocaten ons weten te vinden.”

Daphne van Boxtel over haar overstap: “Het geeft veel energie mee te bouwen aan deze mooie en ambitieuze club. Ik kijk ernaar uit om de M&A praktijk van 9Corporate verder uit te breiden en samen te werken met enthousiaste en talentvolle collega’s. Ik voel mij sterk verbonden met de gedachte als advocaat een kwalitatief hoogwaardige praktijk te kunnen voeren in een andere omgeving dan de traditionele Zuidas kantoren, zonder af te doen aan ambitie en de motivatie om voor cliënten het best mogelijke resultaat te bereiken.”

Lees ook: M&A-advocaten met een purpose: 'Niet alles draait om hoeveel deals je doet'
 

 

Gerelateerde artikelen