15 succesvolle venture & growth capital investeerders

De beste venture & growth capital investeerders zijn keer op keer in staat om bedrijven als Mendix, TakeAway, Booking.com en Adyen te spotten en te ondersteunen. Daartoe is er dagelijks contact met de beste en slimste ondernemers. Ook al wordt er door de grote jongens soms wat neergekeken op venture capital, wat is er leuker dan om te investeren in bedrijven die de wereld verbeteren?

De Venture & Growth Capital Firms die in 2018 aanmerking komen voor een M&A Award zijn:

  1. Endeit Capital
  2. Finch Capital
  3. Forbion Capital Partners
  4. HenQ
  5. Holland Venture
  6. HPE Growth Capital
  7. INKEF Capital
  8. Keen Ventures
  9. LSP
  10. Main Capital
  11. Peak Capital
  12. Prime Ventures
  13. Rabo Frontier Ventures
  14. StartGreen Capital
  15. Thuja Capital Management
  16. TIIN Capital

Mist u een venture & growth capital firm in bovenstaande lijst? Neem dan contact op met Ezri Joy Blaauw, eblaauw@alexvangroningen.nl, +31 6 46384782. De aflopen jaren was Prime Ventures de onbetwiste winnaar van de M&A Award Best Venture Capital House. Of Prime in 2018 weer gaat winnen blijkt op 13 December op de M&A Awards 2018 .

Om het belang van private equity te onderstrepen worden op de M&A Awards de volgende prijzen uitgereikt: Best Private Equity HouseBest Private Equity House Mid-MarketBest Private Equity House Lower Mid-Market, Best Family Office, Best Hands-On Investment firm en Best Venture & Growth Capital Firm. Wie in 2018 winnen wordt als elk jaar bepaald door de belangrijkste spelers in M&A, private equity en corporate finance.

Op de foto Sake Bosch van Prime Ventures

Gerelateerde artikelen