Jaap Schrover

De genomineerden maken dit jaar kans op de M&A Award voor Best Young M&A Advisor 2023.

Jaap Schrover
Company:
Crowe Foederer Corporate Finance
Job Description: Partner Corporate Finance
Age: 32

What are the specialties of this talent?
Jaap Schrover, een jong en ambitieus afdelingshoofd, is de drijvende kracht achter ons succes. Met ongeëvenaarde gedrevenheid en daadkracht heeft hij de afdeling naar nieuwe hoogte geleid. Met veel verstand van zaken weet Jaap altijd de kern van de casus te raken. Zijn sociale karakter geeft onze teamleden het vertrouwen en de motivatie om het beste werk te leveren. Als afdelingshoofd van het corporate finance team heeft hij niet alleen oog voor cijfers, maar ook voor de mensen. Hij weet hoe belangrijk het is om een positieve en ondersteunende werkomgeving te creëren, waar iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Met Jaap aan het roer kunnen we erop vertrouwen dat onze afdeling blijft groeien. De combinatie van zijn gedrevenheid, vastberadenheid en empathie maakt hem niet alleen een gewaardeerd leider, maar ook een inspiratie voor ons allemaal.

How does the talent distinguish itself from its peers?
Jaap heeft op jonge leeftijd laten zien hoe gedreven hij is. Zo heeft hij voor z’n 30e zowel zijn RA en RV titel behaald. Na 5 jaar is hij in 2021 benoemd tot partner corporate finance en leidinggevende van het gehele Crowe corporate finance team in Nederland. Door deze achtergrond en ervaring beperkt Jaap zich niet alleen in het adviseren van klanten bij overnames, maar adviseert hij ook op het gebied van waarderingen, financieringen, due diligence trajecten en fraude- en faillissementsonderzoeken. Dit maakt Jaap een complete corporate finance adviseur.

What impact does the talent have within the organization?
Jaap weet hoe hij een sterk team moet bouwen waarin teamleden ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en verantwoordelijkheden te nemen. Hij brengt waardevolle ervaring en kennis in het team en probeert dit ook actief over te dragen. Jaap schakelt waar nodig de kennis in van andere specialisten binnen Crowe, om zo middels de multidisciplinaire samenwerking de klant zo goed mogelijk te adviseren.

What impact does the talent have outside the organization?
Jaap staat bij klanten en andere vakinhoudelijke specialisten bekend als een goede en betrouwbare sparringpartner. Naast zijn baan, is Jaap jarenlang vrijwillig actief betrokken geweest bij Diabetesvereniging Nederland. Doordat hij zelf diabetes heeft is hij nauw betrokken geweest bij de organisatie en draagt hij op deze manier zijn steentje bij aan de maatschappij.

To what extent does the talent makes the difference to clients?
Jaap is gedreven en ambitieus. Hij werkt multidisciplinair samen met andere afdelingen en fungeert als sparringpartner die verder kijkt dan de initiële opdracht. Wat Jaap onderscheidt, is niet alleen zijn toewijding, maar ook zijn eerlijkheid en betrouwbaarheid. Klanten weten dat ze altijd kunnen rekenen op transparantie bij elke stap van het proces. Hij begrijpt dat het verschil niet alleen gaat om het leveren van resultaten, maar ook het begrijpen van de behoeften en doelstellingen van de klant.

Why does the talent deserves this nomination?
Wij vinden Jaap een echte teamleider. Wij vinden dat Jaap deze nominatie verdient ter beloning voor zijn professionaliteit, eerlijke en open communicatie, kennisdeling, inzet en hard werken. Hij draagt bij aan een gezonde en leuke werkomgeving door simpel weg het goede voorbeeld te geven. Jaap z’n ambitie voor de afdeling is groot, hij zet zich volledig in op de groei en ontwikkeling van het Crowe Foederer Corporate Finance team.


Stemmen is niet meer mogelijk