Young M&A Zomerborrel 2024

Datum/Tijd
27 juni 2024 - 17:00
Locatie
Huize Frankendael, Amsterdam
Toegankelijk voor
Young Membership
Investering
Kosteloos voor young members van de M&A Community

Ontmoet 150 vakgenoten en productiviteitsexpert Merle Mudde tijdens de Zomerborrel in Huize Frankendael.

Op donderdag 27 juni is het zover: de derde editie van de Young M&A Zomerborrel! Dit is jouw kans om even te ontsnappen aan de hectiek van de afgelopen maanden en te reflecteren met je collega’s en vakgenoten.

Met plezier verwelkomen we onze gastspreker, productiviteitsexpert Merle Mudde, die ook wel bekend staat als de vrouwelijke Tim Ferriss. Ontdek in 45 minuten een frisse kijk op hoe jij nog efficiënter kunt omgaan met je tijd. Een ware eyeopener!

We kijken ernaar uit jou en je collega’s te ontmoeten voor een gezellige en drukke avond. Trek je beste zomeroutfit aan, neem je enthousiasme mee, en bereid je voor op een heerlijke avond. Geniet van verfrissende drankjes, smakelijke hapjes, en een geweldige sfeer!

Locatie:
Huize Frankendael, Middenweg 72, 1097 BS Amsterdam

Programma:

  • 16:30 – 17:00 Ontvangst
  • 17:00 – 17:45 Plenaire sessie met Merle Mudde
  • 17:45 – 20:30 Netwerkborrel & BBQ

Bezoek de Young M&A Zomerborrel 
De Young M&A Community is het platform voor professionals onder de 35 jaar werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Even niets anders dan netwerken, plezier maken en genieten van hapjes, drankjes en (hopelijk) zomers weer. Zien we je daar? Meld je direct aan en claim your spot in the sunshine.


Nog geen Young M&A Community lid?
Wil je hier ook bij aanwezig zijn? Word dan nu lid van de Young M&A Community. De Young M&A Community is hét platform voor professionals onder de 35 jaar werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. De bijeenkomsten voor Young M&A leden zijn een fantastische gelegenheid om jouw netwerk te versterken en kennis op te doen. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor alle M&A Events, de M&A Academy met Masterclasses, exclusieve M&A opleidingen en hebben leden gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables en ontvangen het M&A Magazine. Word nu lid en lees hier alle voordelen van het lidmaatschap.

Partner, sponsoring of vragen?
Neem contact op met Elisa Houweling via elisahouweling@sijthoffmedia.nl.