Young M&A Padeltoernooi 2024

Datum/Tijd
04 april 2024 - 15:00
Locatie
Plaza Padel, Rhoneweg 36, 1043 AE Amsterdam
Toegankelijk voor
Young Membership
Investering
Kosteloos voor Young members en partners van de M&A Community

Padel toernooi – smash & swing 
Padel is maar een vreemde sport: is het nou squash met een beetje tennis, of tennis met een beetje squash? No matter: de van oorsprong Mexicaanse sport is inmiddels één van de populairste sporten in Nederland. Het zal niemand verbazen dat het dus ook een grote hit is op de Zuidas om even de stress van de drukke werkdag eruit te slaan.

Wil jij je straks de trotse winnaar noemen van de 2024 editie van het Young M&A Padeltoernooi? Of kom je gewoon voor de sportieve fun en de derde helft? Allebei een heel goede reden om je direct aan te melden. Mis het niet!

Meld je nu hier aan >

Programma
15.00 Ontvangst
15.30 Start Padeltoernooi
19.00 Drinks & Bites
21.00 Eind

Nog geen Young M&A Community lid? 
Wil je hier ook bij aanwezig zijn? Word nu lid van de Young M&A Community. De Young M&A Community is hét platform voor professionals onder de 35 jaar werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. De bijeenkomsten voor Young M&A leden zijn een fantastische gelegenheid om jouw netwerk te versterken en kennis op te doen. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor alle M&A Events, de M&A Academy met Masterclasses, exclusieve M&A opleidingen en hebben leden gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables en ontvangen het M&A Magazine. Word nu lid en lees hier alle voordelen van het lidmaatschap.

Partner, sponsoring of vragen?
Neem contact op met Jurriën Morsch via jurrienmorsch@sijthoffmedia.nl of 020 246 7421.