Webinar EY: Beste recept voor een succesvolle beursgang

Datum/Tijd
27 januari 2022 - 08:00
Locatie
Online

Welke pannen staan bij hen op het vuur en welke ingrediënten gebruiken zij om nog meer smaak te geven aan hun bedrijf? De successen, maar juist ook de tegenslagen en de lessen die zij leerden tijdens hun transformatie geven een realistisch en indringend beeld van organisaties in verandering.

Een succesvolle beursgang – de transformatie van Allfunds
In dit tweede webinar deelt CFO Amaury Dauge, zijn ervaringen met en lessen van de transitie van Allfunds van een private onderneming naar een publiek beursgenoteerd bedrijf.

Allfunds is een van ’s werelds toonaangevende wealth tech-bedrijven en koppelt investeringsfondsen aan financiële instellingen en fungeert als een marktplaats voor vermogensbeheerders.

Een beursgang is als een soufflé: complex, maar belonend. Het lastige: het recept is voor elke onderneming anders. Tijdens het webinar deelt Amaury de ingrediënten die volgens hem belangrijk zijn voor een succesvolle beursgang en de uitdagingen waarmee hij te maken heeft gekregen.
Ook vertelt Daan van Cann, partner bij EY, welke aspecten bij een beursgang vaak onderschat worden. Onder leiding van Nadia-Jane Bristoll komen de volgende elementen van de transformatie naar een beursgenoteerd bedrijf aan bod:
– Handvatten voor een succesvolle beursgang.
– De sleutelrol van de CFO.
– Key points van het planningsproces. 

Bent u geïnteresseerd? Praat dan mee tijdens dit webinar.