Young M&A Event: inspiration & drinks

Datum/Tijd
14 maart 2019 - 18:00
Locatie
Strand Zuid, Amsterdam
Investering
Kosteloos voor Young M&A members van de M&A Community

Young M&A Event

Inmiddels is, wegens groot succes, het maximum aantal deelnemers bereikt. Mocht je er wel graag bij willen zijn, mail dan naar Kimberley Galenkamp voor een plaats op de wachtlijst.

Op 14 maart komen Young M&A Professionals bij elkaar tijdens het Young M&A Event om hun kennis te delen. Het evenement vindt plaats bij Strand Zuid in Amsterdam en is een initiatief van de Young M&A Community. Lees hier meer over de Young M&A Community.

Programma 

18.00 uur Ontvangst
18.30 uur Welkom en opening 
18.35 uur Arne Grimme, Partner De Brauw Blackstone Westbroek
19:00 uur Boom Chicago
19.15 uur Drinks & bites

Arne Grimme, Partner de Brauw Blackstone Westbroek
Arne Grimme, Partner van De Brauw Blackstone Westbroek en Best M&A Lawyer 2013 – 2018, neemt jullie mee in zijn verhaal. Welke inzichten heeft Arne Grimme binnen zijn loopbaan opgedaan? Wat zijn de tips & tricks? En wat zijn de trends en ontwikkelingen voor 2019? Op 14 maart word je meegenomen in echte verhalen en inzichten. Word geïnspireerd en geïnformeerd.

Boom Chicago
Boom Chicago is al meer dan 25 jaar een begrip in Amsterdam en daarbuiten. Wat voor de Amerikaanse oprichters ooit begon als "the best stoner idea ever: quit their jobs in the US and move permanently to Amsterdam to start a comedy show", bleek inderdaad een schot in de roos. Boom Chicago geeft een show op een manier hoe alleen zij dat kunnen. Laat je verrassen, humor gegarandeerd!  

Bekijk hier ook de advertentie in het FD.

Wil je meerdere Young M&A events bezoeken?
Word dan lid van de Young M&A Community. Leden zijn werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity en niet ouder dan 35 jaar. Profi teer van de privileges:
• Ontvang uitnodigingen voor M&A events
• Vraag een netwerk van vakgenoten om advies
• Krijg toegang tot M&A Insight, M&A Database en League tables

Partner of sponsoring
Neem contact op met Kimberley Galenkamp voor de mogelijkheden via kgalenkamp@alexvangroningen.nl of +31 6 55 17 85 18.