Young M&A Padeltoernooi – smash & swing

Datum/Tijd
10 november 2022 - 16:00
Locatie
Plaza Padel, Rhoneweg 36 AE Amsterdam
Toegankelijk voor
Young Membership
Investering
Kosteloos voor Young Members

Padel toernooi – smash & swing  

Padel is maar een vreemde sport: is het nou squash met een beetje tennis, of tennis met een beetje squash? No matter: de van oorsprong Mexicaanse sport is aan een grote opmars bezig in Nederland. Het zal niemand verbazen dat padel ook een grote hit is op de Zuidas om even de stress van de drukke werkdag eruit te slaan. Na het gigantische succes van het 1e padel toernooi van 2021, gaan we nu voor een nog leukere en grotere editie.  

Wil jij je straks de trotse winnaar noemen van de 2022 editie van het Young M&A Padeltoernooi? Of kom je gewoon voor de sportieve fun en de derde helft? Allebei een heel goede reden om je direct aan te melden. Mis het niet! 

Het Young M&A Padel Toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

 


 

Programma

Inloop : 15.00 uur
Clinic: 15.15 – 16.00 uur
Start Toernooi: 16.00 uur
Start Finale: 18:15
Start borrel: 19.00 uur
Einde: 20.30 uur 

De Clinic wordt gegeven door:

Steffie W

eterings is op dit moment de beste padelspeelster van Nederland en speelt haar wedstrijden met voormalig proftenniser Michaella Krajicek. 

 

 

 

Uriël Maarsen is een van de meest getalenteerde spelers van Nederland. Samen met Bram Meijer zijn zij met vijf nationale titels het beste padelkoppel van Nederland. Hij staat op dit moment 3e op de ranking in Nederland.

 

 

Wil je dit event ook bezoeken? Word nu lid en bezoek alle Young M&A Events, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine

De Young M&A Community is hét platform voor professionals tot en met 35 jaar werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor M&A Events en M&A Academy met Masterclasses. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables en ontvangen het M&A Magazine. Word lid van de Young M&A Community.

Partner, sponsoring of vragen?

Neem contact op met Evelijn Hartvelt via ehartvelt@alexvangroningen.nl of +31 6 15 17 32 10.