Young M&A Zomerevent

Datum/Tijd
29 juli 2021 - 16:30
Locatie
Strandzuid, Amsterdam
Toegankelijk voor
HR Professionals, Young Membership
Investering
Kosteloos voor Young Members

Bezoek Young M&A Academy
Op donderdag 29 juli komen Young M&A Professionals bij elkaar tijdens Young M&A Zomerevent om hun kennis te delen. Het evenement vindt plaats bij Strand Zuid in Amsterdam en is een initiatief van de Young M&A Community. Lees hier meer over de Young M&A Community. 

Nog geen lid van de Young M&A Community?
Word hier Full Young Member 

Ondanks het succes van de online events, zijn we er allemaal ongelooflijk aan toe: een ouderwetse, fysieke, schermloze zomer borrel! Op 29 juli is het dan zo ver: graag nodigen we jullie allemaal uit op Strandzuid voor een ouderwetse Domibo met als thema: Netwerken!

Momenteel is het nog niet bekend wat de COVID-19 maatregelen op 29 juli zullen zijn. Wij behouden daarom het recht om op een later moment aanmeldingen nog af te wijzen of op de wachtlijst te plaatsen.  

Om deel te nemen aan het Young M&A Zomerevent dien je in bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Indien je niet in bezit bent van een vaccinatie- of herstelbewijs dan kun je dit kosteloos laten testen via testenvoortoegang. Via deze site/app kun je een afspraak maken voor een negatief testbewijs. In het keuze menu kies je als optie een zakelijk event, vult de datum en begin tijd in van het event en je dan kun je een voor jouw geschikte afspraak in plannen. 

Programma

16.30 uur Inloop
17.30 uur Opening
17.35 uur Comedian Harry Glotzbach
18.05 uur Netwerk borrel met speciaalbierbar 
20.00 uur Einde

De registratie voor dit evenement is begonnen voor de Young members van de M&A Community via persoonlijke uitnodigingen. Heeft u deze niet ontvangen neem contact op met Claire Eringa

Bezoek alle Young M&A Events, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine
De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor M&A Events en M&A Academy met Masterclasses. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables en ontvangen het M&A Magazine. 

Word lid van de Young M&A Community
Een lidmaatschap van de Young M&A Community is voorbehouden aan M&A professionals, investment bankers, corporate finance adviseurs, private equity en venture capital investeerders en professionals werkzaam bij (large) corporates actief in M&A tot en met 35 jaar. Word hier lid van de Young M&A Community. De investering bedraagt slechts 395 euro ex. BTW per jaar. Leden hebben meer kennis en doen meer deals.

Partner, sponsoring of vragen?
Neem contact op met Martise Leemhuis via mleemhuis@alexvangroningen.nl