Young M&A Academy: Will technology guide your deals?

Datum/Tijd
20 mei 2021 - 16:00
Locatie
Online
Toegankelijk voor
Young Membership
Investering
Kosteloos voor Young Members

Op donderdag 20 mei komen Young M&A Professionals online bij elkaar tijdens Young M&A Academy om hun kennis te delen. Het evenement is een initiatief van de Young M&A Community, meld je via de onderstaande button kosteloos aan. Lees hier meer over de Young M&A Community. 

Will technology guide your deals?

Datarooms, auctions, machine learning, artificial intelligence zijn tegenwoordig in de meeste transacties niet meer weg te denken. Maar hoe ging dit vroeger en kunnen we hiervan leren? Zouden we ervan uit kunnen gaan dat we ‘tijd’ over kunnen hebben? En wat betekent dat voor de skillset van de toekomstige dealmaker?
 
Investeerders worstelen met complexe technologie, data-analyse en op software gebaseerde disruptors. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste make or buy beslissingen maakt en het peloton leidt? Je moet als M&A professionals de complexiteit en kansen van digitale disruptie en transformatie begrijpen. Hoe ga je om met de impact van technologie in het dealmaking proces?  

Discussieer mee tijdens het Young M&A forum op 20 mei over hoe technology jouw werk beinvloedt en zal beinvloeden in de toekomst. Voor dit forum nog geen live setting, maar wel een virtuele waarbij experts graag hun kennis met jou delen, tafelgesprekken gevoerd kunnen worden en alle ruimte is om te netwerken. Het Forum zal plaatsvinden in gather.town, waarin we een virtuele ruimte bouwen, waar in verschillende kamers verschillende topics worden behandeld.

Sprekers


Hans Hopmans, Trainer/Advisor Strategic Negotiation & Procurement Development bij WeGain
Hans heeft een passie voor het thema ‘goed zakendoen’. Vijfentwintig jaar geleden startte hij, als nevenwerkzaamheden, met training geven in onderhandelen en inkoop/verkoopontwikkeling. Hans is nu als partner aangesloten bij Holland Consulting Group, daarnaast ondersteunt hij als trainer en business ontwikkelaar het startupbedrijf Wegain. Deze startup van de TU Delft brengt s ’werelds eerste software voor toponderhandelaars op de markt, aangedreven door artificial intelligence, dat gericht is op ‘negotiating and dealmaking’.


Michiel Stoop, Legal Innovation Manager bij Houthoff
Michiel speelt een sleutelrol bij de ontwikkeling, verbetering en implementatie van een breed scala aan innovatieve juridische projectmanagementtools en Legal Tech-oplossingen. Michiel vertaalt trends en ontwikkelingen naar kansen en diensten voor zowel de juridische als de notariële praktijk. Michiel heeft een juridische achtergrond in corporate M&A en werkte eerder bij een boutique M&A advocatenkantoor.


Alexander Spronk, Head of Europe bij Ansarada

Programma
16.00 Opening & Keynote Alexander Spronk (Ansarada)
16.20 Michiel Stoop (Houthoff)
16.40 Hans Hopmans (Wegain)
17.00 Netwerken

Nog geen lid van de Young M&A Community?

Word hier Young Member.

Bezoek alle Young M&A Events, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine

De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor M&A Events en M&A Academy met Masterclasses. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables en ontvangen het M&A Magazine. 

Partners

Vragen?

Neem contact op met Martise Leemhuis via mleemhuis@alexvangroningen.nl of +31 6 46 21 62 36.