Young M&A Zomerevent

Datum/Tijd
19 augustus 2020 - 16:00
Locatie
Strand Zuid, Amsterdam
Toegankelijk voor
HR Professionals, Young Membership
Investering
Kosteloos voor Young Members

Bezoek Young M&A Academy
Op woensdag 19 augustus komen Young M&A Professionals bij elkaar tijdens Young M&A Zomerevent om hun kennis te delen. Het evenement vindt plaats bij Strand Zuid in Amsterdam en is een initiatief van de Young M&A Community. Lees hier meer over de Young M&A Community. 

Let op! Vanwege de grote animo en een maximaal aantal gasten dat we mogen verwelkomen confirm de richtlijnen van het RIVM, werken we met een wachtlijst. First come, first serve. Zodra je een bevestiging hebt ontvangen ben je verzekerd van een ticket. 

Nog geen lid van de Young M&A Community?
Word hier Full Young Member en ontvang gratis een New Tailor maathemd (t.w.v. 149 euro).

Programma

16.00 uur Ontvangst
17.00 uur Zomerse netwerkborrel met activiteit
20.00 uur Einde

De afgelopen periode hebben we vooral online contact met elkaar gehad: via Zoom en de M&A Webinars. Dit bleek een prettige en vooral efficiënte manier om met elkaar in contact te staan. Echter, het fysiek samenkomen en proosten op mooie deals wordt gemist. Wij zijn daarom blij te melden dat de eerste twee live events van de Young M&A Community in 2020 deze zomer al gaan plaatsvinden.

Uiteraard worden alle maatregelen omtrent COVID-19 zeer serieus in acht genomen. Zo ontvangen wij een maximaal aantal gasten, zullen er voldoende punten zijn om de handen te desinfecteren, houden wij 1.5 meter afstand van elkaar en vragen wij je vriendelijk doch dringend om niet te komen bij verkoudheid, koorts en/of overige klachten bij jezelf of huisgenoten. Het belooft een mooie en veilige dag te worden.

Bezoek alle Young M&A Events, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine
De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor M&A Events en M&A Academy met Masterclasses. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables en ontvangen het M&A Magazine. 

Word lid van de Young M&A Community
Een lidmaatschap van de Young M&A Community is voorbehouden aan M&A professionals, investment bankers, corporate finance adviseurs, private equity en venture capital investeerders en professionals werkzaam bij (large) corporates actief in M&A tot en met 35 jaar. Word hier lid van de Young M&A Community. De investering bedraagt slechts 395 euro ex. BTW per jaar. Leden hebben meer kennis en doen meer deals.

Partner, sponsoring of vragen?
Neem contact op met Kimberley Galenkamp via kgalenkamp@alexvangroningen.nl of +31 6 5517 8518.