Young M&A Forum kick-off

Datum/Tijd
17 mei 2018 - 18:00
Locatie
Lexence, Amsterdam
Toegankelijk voor
HR Professionals, Young Membership
Investering
Kosteloos voor Young Members

Young M&A Forum (kick-off) = vol
Op 17 mei komen voor het eerst Young M&A Professionals bij elkaar tijdens het Young M&A Forum om hun kennis te delen. Het evenement vindt plaats bij Lexence in Amsterdam en is een initiatief van de M&A Community. Lees hier meer over de Young M&A Community. Inmiddels is, wegens groot succes, het maximum aantal deelnemers bereikt. Mocht je je als full member aanmelden dan kom je vanaf nu op de wachtlijst.

Programma
18.00 uur Ontvangst
18.30 uur Welkom en opening door bestuur Young M&A Community
18.35 uur Theo van Duivenbode (vml. profvoetballer en vml. RvC Ajax)
19.00 uur Optreden comedian Alex Ploeg
19.15 uur Young M&A Café

21st Century leadership; net voetbal.
Als speler moet je meedogenloos kunnen zijn, moet je pressie kunnen zetten, conditie hebben, strategisch zijn (Buitenspel spelen), de helft van de tegenstander gebruiken (keep you friends close, but your enemies closer) maar boven alles moet je plezier hebben. Theo van Duivenbode werd als linksback een van de bouwstenen van het eerste Ajax van Rinus Michels en schopte het tot de Raad van Commissarissen bij diezelfde club. Hij neemt ons mee in deze wereld en deelt zijn levenslessen en laat het verschil zien tussen bestuurlijke kwesties tussen clubs en het normale bedrijfsleven.
Door: Theo van Duivenbode, vml. profvoetballer en vml. RvC Ajax

Optreden comedian Alex Ploeg
Hij is een beetje een creatieve duizendpoot. Lid van Comedytrain, speler bij De Grote Improvisatieshow, schrijver voor meerdere tv- en radioprogramma's en soms ook nog striptekenaar. Momenteel werkt hij aan zijn eerste avondvullende programma, en is hij vaak te zien in comedyclub Toomler in Amsterdam.

Wie ontmoet je tijdens het Young M&A Fora?
Young Private equity investeerders en Young M&A professionals delen kennis en sluiten deals. Waar liggen kansen in M&A? Welke sectoren zijn booming? Wie is bezig met welke deal? Wie wil verkopen en wie wil acquireren en/of investeren?  Je ontmoet M&A professionals van bedrijven als ING Bank, ABN AMRO, Allen & Overy, AKD, Alvarez & Marsal, APG, Bencis, De Brauw Blackstone Westbroek, Deloitte, Eversheds Sutherlands, EY, Gilde Benelux, Hill+Knowlton Strategies, Houthoff, KPMG, Lexence, Loyens & Loeff, Mentha Capital, NautaDutilh, PwC, Rabobank, Stibbe en meer.

Bezoek alle Young M&A Fora, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine
De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor de M&A Fora met Masterclasses, het Private Equity Summit en het Corporate Growth Summit. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables. Leden ontvangen het M&A Magazine en een professioneel profiel wordt gepubliceerd in de Who 's who in M&A en Private Equity. Word dus lid. De investering bedraagt slechts 295 euro Ex. BTW per jaar. Leden hebben meer kennis en doen meer deals.

Word lid van de Young M&A Community
Een lidmaatschap van de Young M&A Community is voorbehouden aan M&A professionals, investment bankers, corporate finance adviseurs, private equity en venture capital investeerders en professionals werkzaam bij (large) corporates actief in M&A tot en met 35 jaar. Word hier lid van de Young M&A Community.

Gesponsord door: