Corporate Growth Summit

fallback
Datum/Tijd
16 september 2015 - 12:30
Locatie
KPMG, Amstelveen
Investering
Participation is exclusive and free of charge for Full Members and partners of the M&A Community

Zijn uw dagen als Corporate geteld? Ondernemerschap versus Control

Bezoek ’s lands grootste Summit over Corporate Growth op woensdag 16 september bij KPMG. Ontdek alle relevante trends en ontwikkelingen in Corporate Growth. Welke sectoren bieden de meeste kansen? Welke landen groeien het hardst? Welke strategieën werken het beste? Welke valkuilen wilt u vermijden?

Bekijk hier de fullpage advertentie in FD van 27 augustus 2015.

Zijn gevestigde corporates in staat om groeikansen te grijpen?

We leven in een tijdperk van exponentiële groei. Alleen weten we het zelf nog niet (altijd). Dubbelcijferige groeikansen wachten op bedrijven die ze willen oppakken. Maar zijn gevestigde corporates überhaupt in staat om deze kansen te grijpen? Hoe doen ze dit en welke rol speelt non-organische groei dmv overnames, partnerships en joint ventures hierin?
Zit hun denken niet te vast in de afgelopen crisisperiode en hun corporate performance cultuur en structuur in het voorbij zijnde industriële tijdperk? Tijdens het Corporate Growth Summit gaan we in op de exponentiële groeikansen die voor het grijpen liggen in dit nieuwe tijdperk en het type organisatie dat ze kan grijpen. Wat wordt er mogelijk als we jonge ondernemers in en op onze organisaties loslaten?

Waar een startup challenger niks te verliezen heeft, heeft een groot en gevestigd bedrijf alles te verliezen. Een gevestigd bedrijf moet te allen tijde in control blijven want is dat verplicht aan de aandeelhouders, banken en andere stakeholders. Hoe doen ze dit en dit überhaupt mogelijk aangezien het kenmerk van exponentiële groei juist is dat hij niet te beheersen is?

Dus zijn de dagen van gevestigde bedrijven en hun stakeholders niet gewoon geteld?

Inspirerende sprekers voor u

Tijdens de Corporate Growth Summit 2015 delen vooraanstaande experts, ondernemers en investeerders hun kennis met u:

corporate growth summit 2015 sprekers

Laat u verder inspireren door: Peter Clausman (School of Mavericks), Arnoud Haverlag (Disrupted.vc), Mathijs Kossen (Leapfrog), Sjoerd Leemhuis (Owlin), Don Ritzen (Rockstart), Floyd Sijmons (Helpling) en Ernesto Spruyt (Mobbr) en meer.

<!–

Pieter de Jong

Sake Bosch

Paul Jacquin

Sjoerd Leemhuis

Peter Clausman

Rene Frijters

Thomas Blekman

Matthijs Kossen

Floyd Sijmons

Arnoud Haverlag

Arnoud Haverlag

–>

Unieke kansen op groeikapitaal en kennis

Bezoek de Corporate Growth Summit op 16 september en ontmoet meer dan 150 rainmakers. Het programma biedt need-to-know kennis over de cruciale aspecten van groei: financiering, internationale groei, duurzaamheid en disruption. CEO’s, CFO’s, ondernemers, M&A directors en private equity managers delen hun inzichten en ervaringen. Benut deze unieke kansen op groeikapitaal en kennis over corporate finance, private equity en M&A.

Meld u direct aan voor het Corporate Growth Summit

Als lid van de M&A en/of CFO Association is deelname gratis. Goed om te weten: Voor belangstellende investeerders, M&A Directors, Corporate Development Directors, CFO’s en CEO’s zijn enkele gratis kaarten beschikbaar via eblaauw@alexvangroningen.nl of 06 4628 4782. Wilt u direct lid worden? Meld u nu aan via MenA.nl. Als lid bent u van harte welkom tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, de Private Equity Summit, de Corporate Growth Summit en de M&A Cafés, ontvangt u vier keer per jaar het M&A Magazine, staat u met een professioneel profiel in de Who ’s Who in M&A en Private Equity en heeft u onbeperkt toegang tot de unieke M&A Database en M&A Leaque Tables. Leden hebben meer kennis en doen meer deals. Word hier lid van de M&A Community.

Meer informatie over het programma vindt u op CorporateGrowth.nl
.